Webdesign Unfurl

Webdesign / Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen /  Proposal 

Bij de casestudie van Unfurl, een HR bedrijf dat zich inzet voor het ontplooien van zowel individuen als bedrijven, lag het uitdaging in het herontwerpen van hun website. De bestaande site miste een samenhangende merkidentiteit die overeenkwam met hun kernwaarden en visie, en de call-to-action knoppen gingen verloren in een overdaad aan koele blauwtinten. Daarnaast werden de diensten van Unfurl niet optimaal gecommuniceerd.

Case Portfolio Project Unfurl Webdesign & Branding

Overzicht

De aanpak voor het webdesign van Unfurl concentreerde zich op het duidelijk overbrengen van hun betekenisvolle missie, visie en kernwaarden. De koelte van het oorspronkelijke blauw maakte plaats voor een warmer kleurenpalet dat een positieve en inspirerende sfeer opriep. Illustraties werden het visuele hulpmiddel bij uitstek om de tekst te versterken en de boodschap helderder te maken. De website werd geherstructureerd om de focus te leggen op hun diensten en de call-to-action knoppen werden opvallend vormgegeven om ze prominent aanwezig te maken.

Benadering

Bij het ontwerpen van het Unfurl-webdesign stond het omarmen van hun kernwaarden centraal. De missie en visie, die draaiden om het laten bloeien van talent en het verbinden van organisaties, werden visueel weerspiegeld door het gebruik van levendige kleuren en dynamische illustraties. De eigenzinnige, verbindende en vooruitstrevende identiteit van Unfurl werd tot leven gebracht door een design dat niet alleen informatie overbracht, maar ook een gevoel van groei, samenhang en vooruitgang.

Invloed

Het herontworpen webdesign van Unfurl heeft een diepgaande invloed gehad op de manier waarop het bedrijf wordt waargenomen en begrepen. De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt nauwkeurig de passie van het bedrijf voor het ontplooien van mensen en organisaties. Het kleurenpalet, de illustraties en de duidelijke call-to-action knoppen versterken de interactie met de bezoekers en nodigen hen uit om de positieve impact van Unfurl te ontdekken. Dit webdesign heeft niet alleen de esthetiek verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan het vergroten van de betrokkenheid, het begrip en de relevantie van Unfurl binnen hun doelgroep.

Moodboard Unfurl Casestudy Branding and Webdesign Logo
Before and after Case Unfurl Webdesign Website Logo design Brand Identity Brand designers

Casestudies

Andere projecten

Branding Contrast

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Webdesign & Grafisch Design Praktijkm.

Webdesign / Banner / Certificaat / Visitekaartje

Leer mij kennen

Over mij

Nieuwsgierig naar wie er achter het scherm schuilt? Ik ben Suze Entjes, een enthousiaste web- en grafisch designer met drie jaar ervaring onder mijn riem.

Mijn creatieve reis heeft me langs prachtige mijlpalen geleid, waaronder mijn cum laude afstuderen in Communicatie en Multimedia Design. In mijn huidige reis deel ik mijn expertise om ondernemers te helpen hun bedrijven naar hoger niveau te tillen. 

Als een freelance designer heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld en mijn sporen verdiend bij o.a. Unfurl, Deyval en Reclamebureau JWB Creative Communicatie.

Naast design is er nog een zoete kant aan mij – ik ben dol op bakken! Dus wie weet kun je af en toe een smakelijke verrassing verwachten.

Als de creatieve drijvende kracht achter jullie bedrijf, sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken en de schoonheid van design verkennen.

Over mij de Brand Designer en Webdesigner en eigenaar/CEO van van Dutch Creative Studio Meer conversie op je website