Webdesign & Grafisch Design Praktijkmeesters

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Deze casestudie belicht de creatie van een podcastpagina op de website van Praktijkmeesters, met als doel het luisteren naar de podcast te stimuleren en uiteindelijk potentiële klanten te leiden naar de kernactiviteit van het bedrijf. Praktijkmeesters specialiseert zich in de overdracht van praktijkkennis op het gebied van civiele techniek door ervaren professionals. De uitdaging was om een effectieve podcastomgeving te creëren die zowel informatief als uitnodigend was, evenals grafische ontwerpen voor evenementen en cursuscertificaten.

Case Portfolio Praktijkmeesters Businesscard Banner Brand identity Portfolio Project Certificaat

Overzicht

Bij het ontwerpen van de podcastpagina stond de gebruikerservaring centraal. Een gebruiksvriendelijke lay-out en een aantrekkelijk ontwerp werden gecombineerd om potentiële luisteraars te verwelkomen en te informeren. De podcastafleveringen werden overzichtelijk gepresenteerd, elk met een boeiende beschrijving om de luisteraars aan te trekken. Grafische elementen, zoals banners en certificaten, werden gecreëerd om de offline en online aanwezigheid van Praktijkmeesters te versterken.

Benadering

De benadering van de podcastpagina richtte zich op zowel educatie als betrokkenheid. De podcastafleveringen werden zorgvuldig samengesteld om waardevolle praktijkkennis over te brengen aan de luisteraars, terwijl tegelijkertijd de nadruk werd gelegd op de expertise van Praktijkmeesters. De ontwerpen, inclusief banners en certificaten, werden consistent met het merk van Praktijkmeesters om een herkenbare uitstraling te behouden, zowel online als tijdens evenementen.

Invloed

De impact van deze inspanningen werd al snel zichtbaar. De podcastpagina fungeert als een krachtige educatieve en marketingtool, waarbij potentiële klanten worden aangetrokken door waardevolle inhoud en geleidelijk worden geleid naar de kernactiviteit van Praktijkmeesters. De ontwerpen, zoals de banners en certificaten, versterken de merkidentiteit en vergroten de zichtbaarheid op evenementen en in educatieve contexten. De combinatie van informatieve podcasts en visueel aantrekkelijke ontwerpen heeft bijgedragen aan een groeiende naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies voor Praktijkmeesters.

Praktijkmeester Podcast Website Webdesigner Branddesigner Casestudy
Certificaat Praktijkmeesters Casestudy Website Brand Design Webdesign Certificate
Banner Praktijkmeesters Casestudy Website and Grafisch Design and Brand Design Website
Certificaat en Banner voor Praktijkmeesters

Casestudies

Andere projecten

Branding Contrast

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Webdesign / Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen /  Proposal 

Webdesign Trouwfotografie

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Leer mij kennen

Over mij

Nieuwsgierig naar wie er achter het scherm schuilt? Ik ben Suze Entjes, een enthousiaste web- en grafisch designer met drie jaar ervaring onder mijn riem.

Mijn creatieve reis heeft me langs prachtige mijlpalen geleid, waaronder mijn cum laude afstuderen in Communicatie en Multimedia Design. In mijn huidige reis deel ik mijn expertise om ondernemers te helpen hun bedrijven naar hoger niveau te tillen. 

Als een freelance designer heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld en mijn sporen verdiend bij o.a. Unfurl, Deyval en Reclamebureau JWB Creative Communicatie.

Naast design is er nog een zoete kant aan mij – ik ben dol op bakken! Dus wie weet kun je af en toe een smakelijke verrassing verwachten.

Als de creatieve drijvende kracht achter jullie bedrijf, sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken en de schoonheid van design verkennen.

Over mij de Brand Designer en Webdesigner en eigenaar/CEO van van Dutch Creative Studio Meer conversie op je website