Over ons case website webdesigner brand designer brand identity social media

Hi daar! Ik ben Suze

Benieuwd wie er achter het scherm zit? Ik ben Suze Entjes, een enthousiaste web– en brand designer met drie jaar ervaring op zak. Lees hieronder meer over ons

ONTDEK MIJN VERHAAL

Laten we samen sterker in onze schoenen staan

Uniek, anders dan anderen. Het is vaak precies datgene wat je wilt uitstralen met je nieuwe website en branding. Maar, het is interessant hoe dit concept van uniciteit, dat zo waardevol is in de zakenwereld, tijdens mijn middelbare schooljaren soms een totaal andere betekenis kreeg.

Wanneer je je op de middelbare school anders gedraagt dan de gemiddelde leerling, loop je het risico om buiten de boot te vallen en ja, dan ben je soms het pispaaltje. 

 

2017

HET BEGIN

In 2017 kwam de ‘Young Lady Business Academy’ op mijn pad, een week vol masterclasses van krachtige vrouwen op het gebied van productontwikkeling, marketing, sales en leiderschap. Een van die masterclasses behandelde de pijnlijke momenten in het leven, waaruit bleek dat veel creatieve en ambitieuze jonge vrouwen, net als ik, soms buiten de boot vielen. In die week werd het zaadje geplant dat me inspireerde om sterker in mijn schoenen te staan en andere vrouwen te helpen meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en te geloven in hun grootste dromen.

2019

MIJN STUDIETIJD

Van de kader- en mavo-richting naar havo, zakken, naar het MBO. En toen, uiteindelijk, begon ik aan de opleiding waarvan ik dacht dat ik die nooit zou kunnen volgen, want ik achtte mezelf niet slim genoeg. Daar stond ik dan, 27 augustus 2019, de eerste stap in het gebouw van de opleiding Communication & Multimedia Design, dit kon ik toch niet…

2023

NU

In juni 2023 stond ik daar, tijdens mijn diploma-uitreiking en bleek ik cum laude te zijn geslaagd. Dit bewees voor mij dat je altijd in jezelf moet blijven geloven, zelfs wanneer sommige doelen onhaalbaar lijken. Mijn missie is nu om vrouwelijke ondernemers te helpen om net zo sterk in hun schoenen te staan, door het creëren van sterke, unieke websites en merkidentiteiten die niet alleen bij de doelgroep, maar ook bij hun als ondernemer passen.

 

 

Dit is mijn verhaal, en nu ben ik benieuwd naar dat van jou. Wat drijft jou? Wat is jouw passie? Hoe kunnen we samenwerken om jouw unieke verhaal te vertellen?

Some funny facts about me

Over ons Webdesigner website Brand designer Branding Huisstijl

Are your ready to take your website & brand to the next level?