Hi, ik ben Suze!
Grafisch Designer Webdesigner met een passie voor creativiteit. Ik ben gedreven in uiteenlopende projecten en efficiënt in het werken onder druk.

suze entjes eigenaar Dutch Creative Studio website designer en brand designer

Stories we brought to life

View my work

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Webdesign & Branding Unfurl

Webdesign / Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen /  Proposal 

Webdesign Trouwfotografie

Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Webdesign & Grafisch Design Praktijkmeester

Webdesign / Banner / Certificaat / Visitekaartje

Get to know me

About me

Nieuwsgierig naar wie er achter het scherm schuilt? Ik ben Suze Entjes, een enthousiaste web- en grafisch designer met drie jaar ervaring onder mijn riem.

Mijn creatieve reis heeft me langs prachtige mijlpalen geleid, waaronder mijn cum laude afstuderen in Communicatie en Multimedia Design. In mijn huidige reis deel ik mijn expertise om ondernemers te helpen hun bedrijven naar hoger niveau te tillen. 

Als een freelance designer heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld en mijn sporen verdiend bij o.a. Unfurl, Deyval en Reclamebureau JWB Creative Communicatie.

Naast design is er nog een zoete kant aan mij – ik ben dol op bakken! Dus wie weet kun je af en toe een smakelijke verrassing verwachten.

Als de creatieve drijvende kracht achter jullie bedrijf, sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken en de schoonheid van design verkennen.

About me Suze The website- and brand designer