We beginnen aan een reis door onze succesverhalen.
Van het ontwikkelen van unieke merkidentiteiten tot het leveren van strategische websites

VERHALEN DIE WE TOT LEVEN HEBBEN GEBRACHT

Onze tevreden klanten, bent jij de volgende?

Case | Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Case | Webdesign & Branding Unfurl

Case | Website / Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen /  Proposal 

Case | Webdesign Trouwfotografie

Case | Logo’s / Typografie / Kleuren / Social Media / Patronen

Case | Webdesign & Grafisch Design Praktijkmeester

Case | Webdesign / Banner / Certificaat / Visitekaartje

WAT VROUWELIJKE ONDERNEMERS ZEGGEN

Liefde van klanten

Suze is a super nice girl to work with! Quick responses, involved and thinking in a creative way. At the first conversation I told Suze what I wanted. I immediately felt that she understood my vision and after a few days she kept me aware of the process. I already saw a nice result there! If I wanted to change something she immediately fixed it for me. I experienced the collaboration as very nice and would recommend her to everyone!

Caya Tooten | Good Vibes

Suze is een getalenteerde webdesigner. Haar vermogen om unieke, aantrekkelijke websites te creëren is indrukwekkend. Ze gaat verder dan alleen het visuele aspect en streeft ernaar om de gebruikerservaring te optimaliseren. Haar betrokkenheid en enthousiasme voor elk project zijn aanstekelijk en zorgen voor geweldige resultaten. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een webdesigner met passie en expertise!

Angela | Own Mind

Ik heb gekozen voor het Full Glow Branding Package, en kan ik met volle overtuiging zeggen dat Suze een hele fijne brand designer is om mee samen te werken. Haar vermogen om een volledige merkidentiteit te creëren is indrukwekkend. Wat het verschil maakte, was haar zorgvuldige communicatie tijdens het hele proces. Het was geruststellend om alles gestructureerd en toegankelijk te hebben, van haar prachtige ontwerpen tot ons contact. Een geweldige ervaring, van begin tot eind!

Lizzy | Unfurl

Previous slide
Next slide

Geef mijn bedrijf een boost

Hoe wij je kunnen helpen

Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte website, toffe huisstijl, opvallend drukwerk of aantrekkelijke social media-sjablonen of andere boeiende case, wij hebben het perfecte pakket voor je. Laat ons je helpen je merk opvallen, vertrouwen opbouwen bij je doelgroep en de groei van je onderneming stimuleren.

Een custom website

Ben je zoek naar een website die visueel aantrekkelijk is, maar ook perfect is afgestemd op jouw doelgroep? Op maat gemaakte WordPress-website met tot 7 pagina’s, responsive design, contactformulieren, social media integratie, en essentiële SEO-optimalisatie, inclusief Google Analytics en snelle laadtijden. Ontdek het ideale website pakket dat bij jou en je bedrijf past

Brand identity

Branding gaat verder dan alleen een logo. Onze brandingpakketten omvatten een introductiesessie, primair en secundair logo, beeldmerk, lettertype- en kleurselectie, een uitgebreide brandguide en twee revisierondes. Bovendien bieden we strategische sessies, fotografiebegeleiding, moodboards, merkpatronen en social media sjablonen voor een sterke online aanwezigheid.

Doe het zelf
website templates

Op zoek naar een strategische website template die binnen een no-time online kan staan zonder te hoge kosten? Met deze op maat gemaakte website templates maak je in een handomdraai een website met elementor waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen. Een website die niet alleen mooi is, maar ook strategisch en meer klanten genereert.

Ben je klaar om jouw website en merk naar een hoger niveau te tillen?

Leer mij kennen

Wacht, ik vergat bijna mezelf voor te stellen!

Benieuwd wie er achter het scherm zit? Ik ben Suze Entjes, een enthousiaste web- en grafisch ontwerper met drie jaar ervaring op zak.

Mijn creatieve reis heeft me langs prachtige mijlpalen geleid, waaronder het cum laude afstuderen in Communicatie en Multimedia Design. Tijdens mijn huidige reis deel ik mijn expertise om ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Als freelance ontwerper heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld en heb ik mijn sporen verdiend bij Unfurl, Deyval en Reclamebureau JWB Creative Communication.

Naast design heb ik nog een andere leuke kant: ik ben dol op bakken!

Als de creatieve kracht achter jw bedrijf, sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken en de schoonheid van design ontdekken.

About me Suze The website- and brand designer